Okrnjena kožna bariera, oksidativni stres in zmanjšana sinteza kolagena privedejo do staranja kože.

Staranje je neizogiben celični proces, ki se odvija zaradi kronološkega staranja in zunanjih vplivov; kot so UV žarki, onesnaženje, kajenje ali stres, kar na koži opazimo kot gube, starostne pege ali pigmentacije in povešena oziroma uvela koža. Pečat na koži pusti tudi menopavza.

Nega Multi vita je narejena z namenom, da blaži in odpravlja te znake staranja.
 
Aminokisline, vitamini in minerali so gradniki, ki jih koža potrebuje, da sama ustvari kolagen, beljakovino veznega tkiva, ki koži daje elastičnost in jo učvrsti.

PWE kompleks z vednozelenim gornikom in sladkim korenom umirja aktivnost pigmenta melanina in zmanjšuje starostne pege in pigmentne madeže.

Antioksidanti so eni najpomembnejšimi zaviralci staranja. Rastlinski vitamin E in betakaroten popravljata škodo, ki jo povzroča oksidativni stres, katerega posledica je propadanje celic in staranje kože.

Masaža obraza za boljšo prekrvavitev, ki je pogoj da se koža obnavlja in učvrsti. Preprati se z masažo bolje vpijejo v kožo in ne delujejo zgolj površinsko. Hkrati pomirja in sprošča, masažne paličice iz bambusa pa dodatno gladijo gube.  

 

 

Aktivne sestavine: Pšenica, Ceveble, Rožmarin, Timijan, Cipresa, Lešnik, Limona, Betakaroten, Vitamin E rastlinska izvora
Tip kože: Zrela koža
Učinek: Odpravlja znake staranja kot so gube, pigmentacije, daje elastičnost, vlaži
Trajanje: 90 minut

 

Do pomlajene kože:

Površinsko čiščenje serumi, kreme, maska… lahko prodrejo v podkožje le preko dobro očiščene kože brez ličil
Nežni piling odstranjuje odmrle celice ne da bi pri tem poškodoval povrhnjico, povečuje dotok kisika v kožo in poveča vpojnost
Serumi 21 aminokislin, vitamini, minerali, antioksidanti in cimet gladijo gube in druge znake staranja
Masaža obraza pospešuje prekrvavitev in regeneracijo, daje elastičnost povešeni koži ter sprošča celotno telo
Maska iz gline z dodatkom acerole in pšenice dokončno nahrani in osveži
Zaščitna krema daje dnevno zaščito po negi

Multi vita

71 EUR
 • Površinsko čiščenje in piling
 • Cink, cimet, vitamin E
 • Rastlinski kolagen
 • Maska z vitamini
 • Masaža obraza, rok in dekolteja
 • Krema proti gubam

Hiluronska nega

67 EUR
 • Površinsko čiščenje in piling
 • Rastlinska hialuronska kislina
 • Masaža obraza
 • Maska z glino
 • Za suho in dehidrirano kožo
 • Navlaži kožo
Profile Image

Izpostavljamo

Rezultat na koži je viden že po eni negi

Vitamini in aminokisline pomagajo pri obnovi povrhnjice, zato so gube manjše in manj globoke, pigmenti manj izraziti.

Profile Image

Ne prezrite

Za kožo skrbi tudi sama doma

Čiščenje je najpomembnejše, če želiš gladko polt. Vsak večer temeljito odstrani vsa ličila in druge nečistoče, da bo koža čez noč lahko dihala in se obnovila.

Profile Image

Opozarjamo

Za kožo skrbi tudi sama doma

Da zadržiš vlago v koži, si obraz čim manj umivaj z navadno vodo iz pipe, saj vsebuje apnenec ali vodni kamen, ki kožo izsuši in poškoduje.

Profile Image

Strup za kožo

Niso samo parabeni škodljivi

Obstaja cela vrsta kemikalij, ki povzročajo alergije ter vnetja kože ali pa motijo hormonski sistem in tako škodujejo zdravju; npr: phnoxyethanol, peg, ppg…

Staranje kože je posledica kopičenja prostih radikalov. Krema Absolue je bogata z antioksidanti, ki lovijo proste radikale in tako zavirajo staranje kože.

Krema Absolue

V menopavzi je zaradi hormonskih sprememb koža posebno izpostavljena. Krema Phytonagre neguje suho kožo v menopavzi, ker ne vsebuje hormonov je primerna tudi za nosečnice, ki so prav tako izpostavljene hormonskim spremembam.

Krema Phytonagre

Koža okoli oči je najtanjša, zato je treba nego ustrezno prilagoditi. Pešnica, silicij in čebelji vosek negujejo delikatno področje okoli oči in ustnic ter gladijo gube in preprečujejo njihov nastanek.

Nega okoli oči

Čiščenje je osnova zdrave kože. Izogibajte se umivanju obraza z navadno vodo, ki kožo izsuši zaradi vsebnosti vodnega kamna. Namesto te uporabite pomarančni losjon, ki kožo pomirja, vsebuje pa njivsko preslico, bogato s silicijem za preprečevanje gub.

Tonik za obraz