Stres, UV-žarki, hormonske spremembe puščajo na koži posledice, ki se kažejo kot gub, akne, popokane kapilare, pigmentacije, utrujena koža... Pomagamo vam izbrati najustreznejšo nego in vam zagotovimo popolno sprostitev.

Nega obraza

Bolečina nas kot alarm opozarja, da je nekaj narobe. Magnetna stimulacija prodre globlje v tkivo kot masaža in lajša ter odpravlja bolečine, ki izvirajo iz mišic, kosti, vezi, živcev slabe prekrvavitve….

Magnetna stimulacija

Kajenje, stres, napravilna prehrana, pomanjkanje gibanja se na telesu odražajo kot celulit, nakopičena maščoba, ter koža brez tonusa. Z izbranimi tretmaji vam pomagamo, da se ponovno spravite v formo.

Oblikovanje postave

Profile Image

Kolenska opornica

Ima vse karakteristike klasičnih opornic. Ker je narejena na principu kinesiotapinga, kolenu omogoča gibljivost in pospešuje njegovo celjenje.

Profile Image

Kineziološki trakovi

Elastični športni trakovi, brez dodanih kemikalij mehansko dvignejo kožo in omogočajo nemoten pretok krvi ter naravno zdravljenje tkiva.

Profile Image

Masažna kroglica

Masažna kroglica, ki je vaš SOS maser in je vedno pri roki, ko se pojavi bolečina. Glede na poškodbo jo lahko uporabite za gretje ali hlajenje.

Profile Image

KT Šola

Morda se zdi zapleteno na prvi pogled. Z našimi video pripomočki in vajo, lahko v kratkem času postanete vešči kinesio tapinga.